top of page

BEVEILIGING

VIDEOFONIE

Beantwoord deuroproepen via de vaste binnenposten of vaste telefonie in het gebouw of via een app op uw smartphone vanop eender welke locatie.

Bediening van de deur of garagepoort kan tijdens het gesprek gebeuren. Wanneer de pakketbezorger richting garage loopt schakel je snel om naar de camera in de garage.

Er is ook de mogelijkheid de deuroproep te integreren in bepaalde domotica bedieningspanelen, zo vervalt de vaste binnenpost op de muur.

Wij bepalen samen met u het systeem wat het beste bij u past.

TOEGANGSCONTROLE

Er zijn tal van oplossingen beschikbaar om in toegangscontrole te voorzien: codeklavier, badge, NFC/Bluetooth, vingerlezer, LPR en gezichtsherkenning.

Hier kan men kiezen voor standalone of centraal beheerde systemen. Bij de centraal beheerde systemen kan alles ingesteld en gelogd worden via een centrale omgeving. Tijdsschema's per gebruiker of gebruikersgroepen, welke gebruiker mag in welke ruimte binnen, toekennen van badges aan nieuwe personen, controleren wie wanneer is binnengekomen...

Koppeling met KNX voor simultane sturing van de toegangen en eventuele extra functies.

Ook hier bestaat er geen standaardoplossing. We bepalen opnieuw samen met u welk systeem en merk het beste bij u past.

CAMERABEWAKING

Camerabeelden kunnen geïntegreerd worden in de domotica app, zo hebt u bij het bedienen van een bepaalde poort/deur in een oogopslag zicht op wat er zich hier afspeelt.

Slimme camerasoftware detecteert wanneer er een voorwerp op een vaste positie verdwijnt en via koppeling met het domoticasysteem worden automatisch alle toegangen gesloten.

Thermische detectie om grote oppervlakten te beveiligen, bv. in grote hallen of tuinen, kunnen mits koppeling met domotica na bewegingsdetectie de verlichting aansturen.

INBRAAKDETECTIE

Wij kunnen u begeleiden in de keuze naar het beste inbraaksysteem. Er zijn meerdere systemen die rechtstreeks met KNX domotica kunnen gekoppeld worden.

Bij een inbraakalarm worden alle lichten ingeschakeld en alle elektrische deuren vergrendeld.

In geval van brand gaan rolluiken en gordijnen open, ventilatie wordt uitgeschakeld en de toegangspoort opent zodat de brandweer vlot op het domein binnen kan.

Aan de hand van de verschillende alarmstanden worden de juiste acties gekoppeld. Bv. alle technieken uitschakelen bij het verlaten van het gebouw (inschakelen alarm), basisverlichting inschakelen en verwarming naar comfortstand bij uitschakelen van het alarm,...

icoon-wekonnekt.png

#PERSOONLIJK

U heeft slechts één aanspreekpunt,
van offertefase tot service doorheen de jaren.
Wij kennen jouw installatie voor de volle 100%!

icoon-wekonnekt.png

#MAKEITEASY

pijl1.png

Bij WeKonnekt streven we naar

maximaal comfort! Wij zijn er enkel om je het leven aangenamer te maken,

niet complexer.

Let's connect!

icoon-wekonnekt.png

#VAKKUNDIG

Kwaliteit gaat boven kwantiteit.
Perfectie in ondersteuning en support.

bottom of page